torsdag 27 december 2012

Jul i Fotingen...

...japp här har vi nu varit sedan den 22/12, hela packet! Massor av hundar och 12 pers i åldrarna 5 år upp till de övre 70-åren ;o) Allt går så bra så bra, hundarna njuter av friheten och aktiviteterna, likaså vi.

Igår hade vi finfrämmande av Heidi och Anniken från Norge, så härligt! Man ville ju att tiden aldrig skulle ta slut, men efter en dag var de tvungna att åka hemöver igen. Sååå trevligt!! Ja, inte att dom åkte igen, utan förstås över att träffas ;o)

Här kommer en liten film på de små, nu är dom hela 4 veckor och 5 dagar... Sen ska jag tillägga att det tog 7,5 timma att ladda upp den här filmen från Fotingen!!!!!!!! Blir det någon film i morron, ja då blir den max 1 minut lång!!


9 kommentarer:

 1. Full fart som det ska vara. Vågat med så många mattor men dom är ju bra kampleksaker :-). Är ni där nästa vecka också eller åker ni hem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp!! Visst är det vågat *haha* blir inte mattor länge till då vi troligtvis åker tillbaka den 1/1. Tänkte du komma förbi här i Fotingen? Annars får det bli Brunflo :D

   Radera
 2. Så otroligt ljuvliga, skulle vilja åka förbi och kolla in de nån dag. Är ni hemma torsdag den 10? Är ledig då nämligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst är dom?! Kom förbi du! Så välkommen! Hör bara av dig så jag inte glömmer bort ;0)

   Radera
 3. Oj oj vad sugen jag blir på en valp igen. Skoj att du lägger ut små filmsnuttar på valparna. Kram Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu Marianne, det kan jag mycket väl förstå ;o)
   Kram på dig

   Radera
 4. Hehe, Oddish och Minx har ingen aning om vad som väntar dem ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, näe stackars vovvar, men det lär hålla sig unga, det är toppen ;o)

   Radera
 5. Hehe, Oddish och Minx har ingen aning om vad som väntar dem ;-)

  SvaraRadera