fredag 16 november 2012

54:e dygnet...

...jaa, det är vad fina Luna är på nu! Helt otorligt vad tiden rusar iväg! Känns som det var alldeles nyss som jag och Gunilla var i Tyskland för att para Luna med härliga Zoomie...

Förra helgen kom Minna och Andreas upp till oss i Fotingen för att leverera damen till oss. Det var härligt att se vad otroligt fort Luna kom in i sin "nya" flock och för våra hundar var hon inte alls oväntat så välkommen!

Första veckan här hos oss har gått så bra så bra. På Luna märks det inte alls att hon är dräktig förutom om man ser på henne förstås ;o) Rund och go som få <3 Hon är inte flåsig, verkar inte ha några förverkar som hon bryr sig om i alla fall eller så, utan skuttar glatt med på promenaderna och leker med de andra. Lite stannar hon allt upp när de drar igång de "rätta" Aussie-racerna då blir det nog lite för mycket även för Luna, klok dam som inser sina begränsningar :)

Hon är dessutom tokhungrig hela tiden, känns som att det inte finns något stopp! Och då får hon 3-dubbelsats mot de andra! Uppdelat på tre gånger om dagen.

Lite tjusiga bilder på härliga Zoomie kan man väl inte få nog av, eller?! ;o)På återseende!
www.meetmyown.com

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera