tisdag 25 september 2012

Livstecken från Tyskland...

...måste ju skriva några rader här oxå!! Det har blivit alldeles för mycket facebook dagarna härifrån, jag som brukar vara så dålig på att skriva där :/ Men än sämre här!

Hur som, Gunilla, jag, och Chili startade vår resa på fredag morgon, blåste ner till Gävle bro där vi åt lite snabblunch och mötte upp Minna och Luna. Luna anslöt i vårt resgäng och vi åkte vidare, lite snabba stopp här och var mot slutdestinationen Malmö. Där första övernattningen avklarades. Sen över Öresundsbron, 20 mil i Danmark, färjan Rödby mot Puttgarden, vidare söderut. Allt flöt på finfint, planen var att vara framme 16.00, men så hamnade vi i STAU, i FEM timmar!! Så vi var inte framme förrän 22.00...

Inkvarterade oss i en fantastisk fin villa!!! Ni kan själv se hur tjusig den är: http://www.ferienwohnung-wetzlar.com/ Trevåningshus där vi första natten fick inta vindsvåningen, flytta ned på bottenvåningen resterande nätter, rena lyxboendet!
 
I skrivande stund har vi nu varit här i tre nätter, hunnit med sightseeing, shopping mm mm och JA självklart det viktigaste av allt, mötena med Zoomie!! Vilken härlig kille!! Luna fattade tycke för Zoomie direkt, de är så lika varandra i leken och till sättet, vilka härliga sociala personligheter de har dessa två underbara vovvar!!
Auf wiederseen!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar