måndag 27 februari 2012

Schweiz - här är vi!

Så började min, Kanels och Gunillas lååånga resa. Mot Schweiz!

Lördag morgon kom Gunilla till mig och vi startade klockan 8.30 lördag morgon. Efter 115 mil är vi framme i Malmö och snälla Andy hjälper oss och sätter på sommardäcken som jag skickat ned två dagar innan.
Vi irrar runt och letar en OK mack, hamnar i Rosengård, sightseeing i Malmö ;o) Klockan hinner bli 22.30 men det hindrar inte oss att åka vidare. Över Öresundsbron, 20 mil i Danmark, väntan på färjan i Rödby som skall ta oss till Puttgarden. Klockan blir 00.35 dags att köra på färjan, en 45-minuters promenad på båten och lite inhandling av lite smått å gott. Stiger av båten 1.30, ställer GPSn för sökning av boende i närheten, får nobben på ett par ställen… ställer in ett mera känt hotell i Lübeck, napp där, checkar in 3.30 efter 1470 km lång resa inklusive däckbyte, tankning, mat, rast och färja.

Efter 3 timmars sömn lite rastning, frukost och lite uppfräschning åker vi vidare ca klockan 10.30 på söndagen. Kör förstås hela dagen (1200 km) med undantag för snabba stopp, GPSn tar oss till Friedrichshafen, kul! Alltså till en färja som slutat gått för dagen! Jahaja, det betyder att vi får ändra planerna och ta vägen över Österrike det! Herreminje fatta 5 länder på 37 timmar!!!?? Men det gick ju bra även det, kom fram till Jago och Brigitte i Flawil 21.30, en snabb ljuvlig middag vart vi bjudna på sen var vi tvungna att åka till vårt boende i Degersheim med först skulle jag hälsa på Jago… och det gjorde även Kanel… i hallen och när vi var påklädda för att åka hade de först en riktig kärleksstund, det var inge snack om att de fattade tycke för varandra direkt och parningen var ett faktum!
Idag måndag mitt på dagen träffade vi Brigitte och Jago.
Kanel och Jago i lek i det vackra landet Schweiz!
Nu ska vi snart på middag hemma hos Brigitte! Ha det fint vänner, vi har det BÄST!!!

1 kommentar:

  1. Dette blir helt sikkert en bra kombinasjon! Lykke til! Kommer til å titte innom for å se hvordan valpene blir : )
    Hilsen Kristin fra Norge.
    http://hundiharmoni.blogspot.com/

    SvaraRadera